Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на kitetraveler
Име:
Ivan Georgiev

Възраст:
54

Пол:
мъж

Град:
Ахтопол

Професия:
Архитект

Интереси:
Модерна и съвременна архитектура

Статистика
Популярни постинги:
1

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
5

Блог вълни:
11
Последни постинги

Видове гипсокартон

Гипсокартонът се дели на обикновен, водоустойчив и пожароустойчив. Всички видове гипсокартон са със стандартни размери - широчина - 1,2 м. и дължина от 2 м. и повече.

Обикновен гипсокартон

Обикновеният гипсокартон се използва при изграждането на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани. Означава се с GKB и е приет стандартен бял цвят на листовете хартия.

Водоустойчив гипсокартон

Притежава всички свойства на обикновения гипсокартон, характерно за него е вложеният силикон в сърцевината, благодарение на който водоустойчивия гипсокартон не влошава своите експлоатационни характеристики при наличие на влага. Приетото означение е GKI, а цветът на листовете хартия е зелен. Подходящ е за помещения, с по-голяма влажност като бани и кухни.

Пожароустойчив гипсокартон

Използването на пожароустойчив гипсокартон покрива изискванията за противопожарна безопасност. Поради негоримостта на вложените в сърцевината фибри, неговото използване ограничава разпространението на огъня. Може да се познае по характерния за листовете хартия червен цвят, а приетото означение е GKF.
Source

Категория: Хоби
Прочетен: 1359 Коментари: 0 Гласове: 0

Местейки се от Ню Йорк в Чикаго, Робин и съпругът и решават да построят дома на мечтите си, при това без да се отказват от това, което са харесвали в Ню Йорк. read more. Апартаментът показва най-доброто от двата града, както и любовта им към пътешествията. Всяка стая има елементи, които напомнят за резорт или спа комплекс. Всекидневната може да се похвали с красиви произведения на изкуството и модерна камина. Таблата на леглото в спалнята е направена от дърво с трайбъл декорация. Банята, приличаща на спа е обзаведена с рустик мебели и има релаксираща атмосфера благодарение на многото свещи и цветя.

modern chicago apartment with touches of various cultures 5 554x412 300x223 Модерен апартамент в Чикаго представящ различни култури
Source
 

Категория: Хоби
Прочетен: 1336 Коментари: 0 Гласове: 0
Знаете ли че ?

Може без да се затруднявате , Бързо и лесно да си подмените, ремонтирате или направите профилактика на вашите гуми чрез извикване на Мобилен Сервиз. Цените са същите както на нормален сервиз но реално не се налага да чакате на опашка . Само с едно телефонно обаждане и екип идва на посочен от вас адрес и поправя сменя или регулира гумите ви .

Мобилен сервиз за гуми доста качествен mobilenservizgumi.eu
Категория: Хоби
Прочетен: 1498 Коментари: 0 Гласове: 0
Капките на доктор Бах - Извор на живот

Консултации за капките на д-р Бах

КАК ДЕЙСТВАТ  ЦВЕТОВЕТЕ НА Д-Р БАХ

 

Обяснението на д-р Бах

През 1934 в. д-р Бах обясни по следния начин действието на своите есенции от цветове: „Определени диворастящи висши растения могат чрез своите по-висши трептения да повлияват човешките трептения и да откриват достъпа до нашата духовна същност. Те отмиват недостатъците на характера, които причиняват нашите страдания.

Тези слова са актуални и днес и намират все по-широко признание. Системата на цветовете по д-р Бах може да се определи като „лечение чрез хармонизиране на съзнанието". Отклонената в погрешна посока жизнена енергия трябва да се интегрира отново в нашето цялостно същество. Това е заложено в стария принцип „излекувай сам себе си". В този смисъл системата на д-р Бах все по-често подпомага професионалното лечение на психо-соматичните заболявания, довеждайки все повече хора до душевно пречистване и равновесие. Системата е трудно да се категоризира. В известен смисъл тя има отношение към класическата хомеопатия, както и към някои антропософски учения. Тя не действа по трудния и дълъг път чрез физическото тяло, а чрез по-фините енергетични нива на енергийните системи на човека.

Source: fat loss factor




Вече 70 години не е наблюдаван страничен ефект или вреда от действието на цветните лекове, няма пристрастяване!
Съчетават се безпроблемно и подпомагат други методи на традиционно и нетрадиционно лечение.
Пият се спокойно от хора на всякаква възраст, дори от кърмачета!



“Болестта, по същина, е резултат на конфликта между Душа и Ум и никога не може да бъде изкоренена, освен чрез духовно и умствено равновесие.”



Д-р Едуард Бах

Онлайн Кинги


Категория: Рецепти
Прочетен: 1839 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17.09.2013 15:31
Продажба на луксозни апартаменти в жк. Лазур в гр. Бургас.  В новопостроена жилищна сграда с луксозни апартаменти, ново и качествено строителство се предлагат интересни апартаменти с добра комуникация и близост до Морската градина на гр. Бургас. Жилищната сграда е проектирана от известният архитект Людмила Лимонова, което гарантира на новите собственици апртаменти с оптимално разпределение, за по добро качество на живот. Сградата се намира до непосредствена близост до Морската градина на Бургас, гаранция за чист въздух, и възможност по всяко едно време да се разходите из прекрастната морска градина. В близост до жилището ви се намира и централен булеварт позволяващ бърз достъп до центъра на града избягвайки неприятните задръствания в градове като София и Пловдив.


Архитект на сградата - Архитект бургас

Подробни снимки и разпределения на апартаментите може да видите тук
Категория: Хоби
Прочетен: 2584 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.08.2013 12:40
Търсене

За този блог
Автор: kitetraveler
Категория: Хоби
Прочетен: 763922
Постинги: 48
Коментари: 7
Гласове: 27
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930